Beppe Costa

Beppe  28032020

Beppe Costa is een bekend televisiemaker, acteur en liedjes schrijver/zanger en theatermaker. Beppe is ook verbonden aan “het Ro Theater” Ik heb Beppe voor het eerst ontmoet via Palm guitars alwaar Beppe een gitaar kocht van mijn hand.

Naar aanleiding van een kleine reparatie aan deze gitaar ben ik met Beppe persoonlijk in contact gekomen . Een tijdje geleden ben ik begonnen met het bouwen van een aantal Gibson L1 kopieën. In verschillende uitvoeringen. Een uitvoering was een roundneck resonator gitaar met een waaiervormig motief als “klankgat”. Dit op aangeven van Jos Wilschut, voor wie ik hem toen bouwde. Beppe zag deze mini resonator en was verkocht. Of ik er voor hem ook zo een wilde bouwen. Maar natuurlijk. Zo gezegd zo gedaan en toen ie hem een paar weken geleden op kwam halen was ie zeer in zijn nopjes. Bijzondere man, erg aardig en een gezellige prater. Hij heeft mij later deze video gestuurd . Ik heb er een vriend bij.  

Scroll naar beneden voor de video van “the whale” met Beppe op de reso